Διατμηματικο – Διεπιστημονικο
Προγραμμα Μεταπτυχιακων Σπουδων

Επιστημη και Τεχνολογια Υδατικων Πορων

Διατμηματικο – Διεπιστημονικο
Προγραμμα Μεταπτυχιακων Σπουδων

Επιστημη και Τεχνολογια Υδατικων Πορων

Διατμηματικο – Διεπιστημονικο
Προγραμμα Μεταπτυχιακων Σπουδων

Επιστημη και Τεχνολογια Υδατικων Πορων

Το ΔΠΜΣ «Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων»

Ανάλυση σημαντικών εμπορικών θαλάσσιων διαδρόμων και ροών φορτίων. Τύποι πλοίων και παραγωγικότητα. Ο ρόλος των αγορών εμπορευμάτων. Θαλάσσιες μεταφορές μικρών αποστάσεων. Κόστος λειτουργίας. Ανάλυση των ναύλων. Εξισορρόπηση προσφοράς και ζήτησης. Λειτουργία του μεταφορικού συστήματος. Κλειστά  και ανοικτά συστήματα. Μοναδοποιημένα και χύδην φορτία, πορθμεία, ακτοπλοΐα και επιβατικές μεταφορές. Ανταγωνισμός με άλλα μέσα μεταφοράς.

http://mycourses.ntua.gr/course_description/index.php?cidReq=PSTGR1233

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ “ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ”

January 9, 2019

Σας ενημερώνουμε  ότι την Παρασκευή 11/1/2019 και ώρα 9:οο – 11:30 θα πραγματοποιηθεί το μάθημα “Βασικές Αρχές Διαχείρισης Υδάτινου Περιβάλλοντος” από τους διδάσκοντες  Α. Ανδρεαδάκη και Ε. Γαβαλάκη για την επίλυση των αποριών σας  πάνω στην ομαδική εργασία. Όσοι εγγεγραμμένοι φοιτητές επιθυμείτε μπορείτε να προσέλθετε στο γραφείο του κ. Α. Ανδρεαδάκη στον 4ο όροφο του […]

Διάβασε Περισσότερα

Παρουσίαση για τη διαχείριση του θαλασσίου έρματος από τον κ. Νίκο Κυρίτση, Business Development Manager και την κ. Έφη Τσολάκη, Chief Scientific Officer, ERMA FIRST ESK ENGINEERING SOLUTIONS S.A. (“Περιβαλλοντική Διαχείριση Παράκτιας Ζώνης & Λιμένων”)

December 14, 2018

Στο πλαίσιο του μαθήματος “Περιβαλλοντική Διαχείριση Παράκτιας Ζώνης & Λιμένων” θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 14/12 στις 15:00-18:00  στην αίθουσα του μεταπτυχιακού παρουσίαση για τη διαχείριση του θαλασσίου έρματος από τον κ. Νίκο Κυρίτση, Business Development Manager και την κ. Έφη Τσολάκη, Chief Scientific Officer, ERMA FIRST ESK ENGINEERING SOLUTIONS S.A.

Διάβασε Περισσότερα

Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της MARPOL PLANT (“Περιβαλλοντική Διαχείριση Παράκτιας Ζώνης & Λιμένων”)

December 5, 2018

Παρακαλούνται οι εγγεγραμμένοι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα “Περιβαλλοντική Διαχείριση Παράκτιας Ζώνης & Λιμένων”, να προσέλθουν την Πέμπτη 6/12 και ώρα 15:45, έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας MARPOL PLANT, που βρίσκονται στην οδό Μιχαληνού 10, στη Δραπετσώνα. Συνοδός στην επίσκεψη θα είναι ο συνεργάτης της Διδάσκουσας Καθ. Μ. Λοϊζίδου, ο Δρ. Κων. Μουστάκας (e-mail: […]

Διάβασε Περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΑΤΙκΩΝ ΠΟΡΩΝ

Κύριοι Σύνδεσμοι